آموزش رستریکت و آنرستریکت کردن اکانت اینستاگرام


نرم افزار اینستاگرام طی سالیان گذشته، برای برقراری امنیت کاربران خود، قابلیتهای متنوعی را معرفی کرده است. یکی از این قابلیتها رستریکت کردن (Restrict) است که به شما امکان میدهد بدون بلاک کردن دیگران، دسترسی آنها به پروفایل خود را محدود کنید. اما این فرایند چگونه انجام میشود؟ از طرفی چگونه میتوان از آن خارج شد؟ در این مقاله از وبسایت خرید لایک با ما همراه باشید تا بیشتر با مفاهیم رستریکت و آنرستریکت کردن اکانت اینستاگرام آشنا شویم.
رستریکت یعنی چی؟
پلتفرم اینستاگرام برای کمک به آسایش کاربران، محدودیتهای متفاوتی لحاظ میکند. سابق بر این، بلاک، ریپورت و بلاک لایک اینستاگرام تنها محدودیتهای این فضای مجازی بودند؛ اما اینستاگرام قابلیت رستریکت را نیز به آنها اضافه کرد. رستریکت کردن به معنای محدود کردن دسترسی یک کاربر به پروفایل و فعالیتهای شما در اینستاگرام است. هنگامیکه فردی را رستریکت میکنید، کامنتهای او فقط برای شما قابل مشاهده خواهد بود و دیگران آن را نمیبینند. علاوه بر این، پیامهای دایرکت او به بخش درخواستها (requests) منتقل میشود و دیگر نمیتواند وضعیت آنلاین بودن شما را ببیند. توجه داشته باشید که در این صورت، کاربر متوجه نخواهد شد که شما او را رستریکت کردهاید! در مقابل مفهوم رستریکت، آنرستریکت (Unrestrict) قرار دارد. با آنرستریکت کردن اکانت اینستاگرام، کاربر مدنظر از محدودیتهای گفته شده خارج میشود.
از کجا بفهمیم در اینستاگرام restrict شدیم؟
اگر احساس میکنید که شخصی اکانت شما را رستریکت کرده است، باید به نشانه های محدود شدن در اینستاگرام دقت کنید. اگر چند مورد از این موارد با هم اتفاق افتادند، احتمالا محدود شده اید:
۱. اگر برای یک شخصی کامنت گذاشتید و آن کامنت هیچ واکنشی (ائم از لایک و ریپلای) دریافت نکرد، ممکن است رستریکت شده باشید.
۲. اگر پیامهای شما برای مدت طولانی توسط شخص مقابل دیده نشد، احتمالا رستریکت شدهاید. در این حالت پیامهای دایرکت به بخش درخواستها منتقل میشود.
۳. در بعضی نسخههای اینستاگرام، هنگامی که یک فرد آنلاین است، یک چراغ سبز رنگ در کنار پروفایل او روشن میشود. اگر کسی شما را رستریکت کرده باشد، دیگر نمیتوانید وضعیت آنلاین بودن او را ببینید.
۴. یکی دیگر از نشانههای رستریکت شدن، این است که پستهای شما کمتر برای فرد مورد نظر نمایش داده میشود. بنابراین اگر احساس میکنید شخص مورد نظر پستهای شما را لایک نکرده و نمیبیند، احتمالا شما را رستریکت کرده است.
چگونه دیگران را در اینستاگرام رستریکت کنیم؟
رستریکت و آنرستریکت کردن اکانت اینستاگرام بسیار ساده است. پیش از هر چیز بهتر است نگاهی به روشهای مختلف رستریکت کردن دیگران بپردازیم. از چند روش ساده میتوانید این کار را انجام دهید:
۱. رستریکت کردن از طریق تنظیمات اینستاگرام
۱. وارد پروفایل اینستاگرام خود شوید.
۲. روی سه خط در بالای صفحه کلیک کنید.
۳. گزینه Restricted را پیدا کنید.
۴. در فضای خالی نام کاربر مدنظر را جستجو کنید و گزینه restrict را بزنید.
۲. رستریکت کردن از طریق صفحه پروفایل کاربر
۱. وارد پروفایل کاربر شوید.
۲. روی سه نقطه در بالای صفحه کلیک کنید.
۳. گزینه Restrict را انتخاب کنید.
۴. رستریکت کردن از صفحه چت دایرکت
۱. وارد چت دایرکت کاربر شوید.
۲. روی نام کاربر کلیک کنید.
۳. روی Options (...)کلیک کنید.
۴. گزینه Restrict را انتخاب کنید.
آموزش آنرستریکت کردن اکانت اینستاگرام
برخلاف رستریکت کردن که روشهای مختلفی داشت، آنرستریکت کردن اکانت اینستاگرام تنها یک راه ساده دارد. برای خارج کردن یک کاربر از حالت رستریکت باید مراحل زیر را به ترتیب طی کنید:
۱. وارد پروفایل کاربر شوید.
۲. روی سه نقطه (…) کلیک کنید.
۳. گزینه Unrestrict را انتخاب کنید.
با آنرستریکت کردن اکانت اینستاگرام یک کاربر، تمامی محدودیتهای اعمال شده بر روی او برداشته میشود و او میتواند مانند قبل با شما تعامل داشته باشد، برای شما کامنت بگذارد و دیگران نیز کامنت او را ببینند.
چگونه از رستریکت اینستاگرام خارج شویم؟
حتما تا به حال از خود پرسیدید که چگونه از بلاک شدن شخصی در اینستاگرام خارج شویم؟ شاید غیرمنصفانه باشد اما متاسفانه همانطور که هیچ راهی برای خروج از بلاک اینستاگرام وجود ندارد، خارج شدن از رستریکت اینستاگرام توسط شما نیز غیر ممکن است. به بیان دیگر اگر متوجه شدید کسی شما را رستریکت کرده است، به راحتی نمیتوانید از رستریکت خارج شوید! تنها راه چاره صحبت کردن با کاربر مورد نظر است. بنابراین باید از او بخواهید شما را از حالت رستریکت خارج کند تا به شرایط عادی و همیشگی خود باز گردید.
کلام آخر
رستریکت کردن اکانت اینستاگرام جایگزینی مناسب برای بلاک کردن است. هنگامی که تصمیم دارید ارتباط خود با دیگر کاربران اینستاگرام را محدود کنید، رستریکت کردن انتخاب بسیار خوبی خواهد بود. با این حال اگر از تصمیم خود پشیمان شدید، میتوانید با آنرستریکت کردن اکانت اینستاگرام مدنظر، تمامی محدودیتها را بردارید. در این مقاله تلاش کردیم جامعترین روشهای رستریکت و آنرستریکت اکانت اینستاگرام را به شما آموزش دهیم. اگر تا به حال تجربه رستریکت کردن داشتید، یا احساس کردید که رستریکت شدید، حتما در بخش نظرات تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
از نظر شما متشکریم
نظر شما ارسال شده است و پس از تایید نمایش داده خواهد شد.ورود
ورود | ثبت نامپست های مشابه

پست گذاشتن در اینستاگرام اولین و مهمترین کار در این شبکه اجتماعی است. همهی کاربران بر...

مهمترین ویژگی اینستاگرام، ایجاد ارتباط و تعامل با سایر کاربران است. سازندگان این فضای مجازی...

یکی از ویژگیهای جدیدی که به اینستاگرام اضافه شده است، قابلیت نوت (Notes) میباشد. این ...

تلگرام، اخیراً ویژگی جدیدی به نام استارز (Stars) را معرفی کرده است. این ویژگی به کاربران اجازه می...

همهی نرم افزارهایی که ما در تلفن همراه از آنها استفاده میکنیم، بخشی از حافظه گو...

همان گونه که میدانید کاربران فضای مجازی، اینستاگرام را به عنوان یک نرم افزار محبوب دوست دار...

معنی restrict account در اینستاگرام، اعمال محدودیت برای یک حساب کاربری است. رستریکت شدن در اینستا...

حتما برای شما هم پیش آمده که بخواهید عکس اصلی یک اکانت را با سایز بزرگتر مشاهده کنید اما با...

برخلاف پستهای اینستاگرامی، استوریها تنها ۲۴ ساعت قابل مشاهده هستند و به همین دلیل، فر...

تا به حال از ویژگی نوت اینستاگرام استفاده کردهاید؟ این قابلیت به شما اجازه میدهد پیام...